Copper Mash

Copper Mash

Bakrova mešanica Naša bakrena mešanica, ki se uporablja v pubu, baru in restavraciji. To je luksuzni logotip, bo privlačen za kupca, imenovan "Plamenišče". Za posodo za mešano posodo je prav tako imenovala "Red baker" rezervoar. Cooper mash 4 vrste tipa: 1. Red cooper 2 plovila mash 2. Red cooper 3 plovil mash 3. Red ...

Product Details

Bakrova mešanica

 

Naša bakrena mešanica se uporablja v pubu, baru in restavraciji. To je luksuzni logotip, bo privlačen za kupca, imenovan "Plamenišče".


image002.jpg

Za posodo za mešano posodo je prav tako imenovala "Red baker" rezervoar. Cooper mash 4 vrste tipa:

1. Rdeča koprena z dvema posodama

2. Red sodi 3 posode,

3. Red je sodeloval z 4 posodami

4. Rdeča koprena je 5 posadk


image004.jpg

image006.jpg

Specifikacija bakra

 

Ne.

Ime

Označi

1

2 plovila

Mash / lauter tun

Čajnik / whirlpool tun

2

3 plovila

Mash / lauter tun

Čajnik / whirlpool tun

Rezervoar za toplo vodo

3

4 plovila

Mash tun

lauter tun

Čajnik / whirlpool tun

Rezervoar za toplo vodo

4

5 plovil

Mash tun

lauter tun

Kettle tun

whirlpool tun

Rezervoar za toplo vodo

 

Uvod v baker

Mash tun

Mash tun je posoda, ki se uporablja v postopku mareljenja, da pretvori škrob v zdrobljenih zrn v sladkorje za fermentacijo. Drozni tun je lahko enojna funkcija ali lahko ima tudi lažno dno in cev, tako da se napolni

postopek je mogoče opraviti na istem plovilu.

Lauter tun

Lauter tun se uporablja za filtriranje in razjasnitev sladkorne tekočine (imenovano wort) iz mešane mešanice vodnega slada (imenovanega mešanica), ki prihaja iz mletja.

Kettle tun

Po lauteringu je pivska moka v velikem rezervoarju, znani kot kuhalnik za pivo, kuhana s hmeljem (in drugimi aromami, če se uporablja).

Whirlpool tun

Na koncu vrenja se hopped wort poravna za razjasnitev v plovilu, ki se imenuje a

"whirlpool", kjer je tangencialni vstop šentjanževke. Whirlpool se lahko zgodi v kotličku, ker v notranjosti kotlička ni ovir.

Rezervoar za toplo vodo

Pri rezervoarju za toplo vodo je potrebno zagotoviti vročo moč za naslednjo pivovarstvo, kar bo prihranilo več časa pivovarstva.

image008.jpg
Kako pripraviti pivo 300L opreme za pivo za pivo?

I. Mashing

1. Preverite opremo: poskrbite, da bo mulj / vreli tun, lauter / whirlpool tun, cevovod, ventili, merilniki in voda, moč, parni vir lahko dobro deluje. Če ni nobenega problema, pranje vsake opreme in priprava za dovajanje materiala.

2. Sterilizacija vroče vode: A. Dodajte 300 kg čiste vode v vrečo / vreli tun, začnite segrevati. Med segrevanjem se občasno mešajte, da zagotovite enakomerno segrevanje. Ko temperatura doseže 90 ° C, prenehajte segrevati.

B.Opustite ventil surovega materiala in ventil zadnjega pretoka mešanega tunelov, začnite z mešalno črpalko, s pomočjo vroče vode sterilizirajte cevovod, reciklirajte od 5 minut in ustavite. Nato priključite wort iztok toplotnega izmenjevalca v mešanico vrenja / vrenja, tako da vročo vodo recikliramo za 5min. Potem zaprite ventil za vlago na toplotnem izmenjevalniku.

C. Odprite dovod materiala na lončevem tunu, vročo vodo napolnite v lončarski tun, nato zaprite materialni ventil na dnu mešalnega krožnika / vrenja, odprite povratni ventil na lončevem tunu, reciklirajte 5 minut. Potem nato toplo vodo iz tangencialnega vrtinskega vhoda do whirlpoola za pranje izrabljenih zrn.

3. Pripravite vodo za proizvodnjo: dodajte nekaj vode (približno 260 kg) v mešanico vrenja / vrenja, hkrati preklopite na električno ogrevanje in začnite segrevati. Med segrevanjem se premeša mešano, da se voda enakomerno segreje. Ko temperatura doseže do 55 ° C, prenehajte segrevati in odprite materialne ventile na tunelu za vrenje / vrenju in lahkotnem tunu, proizvodno vodo napolnite v lonček.

4. Hranjenje 55 ℃ (razgradnja beljakovin): začnite z mešalcem lahkotnega tuna, dodajte mletega ječmena v lončarski tun, enakomerno mešajte, ustavite mešanje in nato začnite čas (za pivo pivo pivo, dodajte ječmen prvič po mešanju enakomerno dodajte pšenico in nato enakomerno pomešajte). Naj bo temperatura 70min pri temperaturi 55 ± 1 ° C.

5. Priprava mešanice vode: dodajte vročo vodo do 300 kg v zamašek / vrenje, začnite segrevati, ko temperatura doseže 100 ° C, prenehajte segrevati; odprite nekaj povezanih ventilov, začnite črpalko in začnite zmešati.

6. Priprava mešanice vode 66 ℃ (saharizacija škroba): po končani razgradnji beljakovin nastavite temperaturo drozge. Zaženite mešalnik z lahkotnim tunom, črpalko vročo vodo iz mešanice vrenja / vrenja v lauter tun, zvišajte temperaturo na nastavljeno temperaturo (ponavadi je 66 ° C), kaša je običajno približno 60 do 70 minut.

7. Po končanem sesanju nastavite temperaturo za ubijanje encima, začnite mešati, črpalko vročo vodo iz mešanice z vrelem / vrenjem nastavite na lonček, zvišajte temperaturo na 78 ° C, ustavite mešanje, ostanite 10 do 15 minut, pustite, da sama postavi filtrsko posteljo.


II. Predstavitev Wort lauterja

1. Pretok povratka nazaj: Pazite na čas miru, ko dosežete želeni čas, začnite vračati pretok v čas. Odprite materialni ventil, povratni ventil in črpalko za pivino na lončarskem tunu, v 5 do 10 minutah pihajte pasto v lončarskem tunu. Ko je šoba postala svetla in čista, zaprite ventil povratnega toka v loncu. Odprite povratni ventil na vrenju / vrenju vrenja, pivino vržite v zamašek / vrenje.

Posebna opomba: Pri uporabi brizgalne črpalke, s čimer se potegne pivina iz tuna

je treba hitrost toka sladkorja skrbno nadzorovati in ohranjati stabilnost

povratni tok.

2. Preskušanje prve pripravljene pivine: po 20-minutnem prelivanju vzemite nekaj vzorcev pivine, da preizkusite koncentracijo prvotne pivine:

A. Zdravljenje z vročim žvečilnim oljem: počasi peljemo testen sodček iz žlindre / vrelega rezervoarja in jih počasi dodamo v vodo iz pipe iz pipe, ohladimo jo na 30 ° C (lahko se sprejmejo tudi druga sredstva za hlajenje, vendar je hladna voda prepovedana dodajte v pivino), in tresenje, ostane uravnoteženo.

B. Testiranje sladkorja: z uporabo električnega števca sladkorja za testiranje sladkorja pivine in zapisovanje podatkov.

3. Operite zrnate zrnje: Ko posteljica za filtriranje po prižiganju prvotne pivine začne, sprati začasno pranje. Napolnite vodo iz whirlpoola do tunerja skozi cevi za povratni tok, nato pa se premaknite (premaknite se neposredno) na lauter tun za mešanje. Po izčrpanih žitaricah, mešanje 3 do 5 minut, nato pa ostane 10 do 15 minut. Sledite 1. koraku "Povratni tok", da dobite drugo pivino. Če je potrebno, lahko uporabite isto metodo, da dobite trikrat pivino.

4. Mešano preizkušanje koncentracije: po pranju izrabljenega zrnja dvakrat in trikrat testirajte mešano koncentracijo (izračunajte na podlagi skupne količine izhlapevanja z 10%, čas vrenja s 60 min, če je koncentracija sladkorne pese po vrenju 10BX, mešana koncentracija bo nadzorovana od 9,3 do 9,5 BX.)

Posebna opomba: med postopkom lauterja, če pivnica ni bistra ali težka za lauterja, mešanje pivine in ostane 10 min, spet se spet zablokira, dokler ni svetlo in jasno.

5. Odstranjena zrna: po pranju izrabljenih zrn dvakrat ali trikrat in preizkusite mešano koncentracijo pivine, dokler ne izpolnijo zahtev, prenehajte z lažiranjem. Odprite odtočni in odtočni iztis žlebiča, odložite preostalo pivino v lončarskem tunu, nato odprite vrata vratca, uporabite grablje za odstranitev iztrošenih zrn (opomba: prosimo, da ne zlahka odprite vrat iz žita, da bi se izognili poškodbam ali deformira vrata vratca.)

6. Čiščenje: po končanem odstranjevanju izrabljenih zrn s čisto vodo, da si opere notranjost žlebiča, lažnega dna in drobilca, nato odprite izpustno odprtino na dnu lončevega tunela, da izpraznite odtok.


III. Uvod v vrelo vrenje

1. Ogrevanje: začnite segrevati, ko nivo sladkorja pokriva ogrevalni plašč ali električno ogrevalno cev. V času ogrevanja bodite pozorni, da začnete z mešanjem občasno.

2. Vrelo vrenje: začnite čas, ko je pivina vrela, celoten čas vrenja je 60 min, pustite, da je pivina v vrenju. Kontrola koncentracije vrenja v vreli konici je od 9,5 do 10,5 BX, če koncentracija v predpisanem času ne doseže do 9,5 BX, bi jo bilo mogoče ustrezno zamuditi za nekaj časa.

3. Dodajte hmelj: Po vrenju 5 minut in 5 minut pred koncem vrenja dodajte grenak hmelj in aromo hmelja. Količina je 120 g (0,04%) in 60 g (0,02%).

Posebna opomba: A. Med vrenjem skrbno nadzirajte električno energijo, izvor pare, vročo pivino, da preprečite prelivanje, da preprečite ožemanje.

B. Po tehtanju hmelja je treba izvirno embalažo nemudoma zapečatiti in jo hraniti v hladilniku proti antioksidaciji.

IV. Wort whirlpool uvod

Po vrenju ustavite električno ogrevanje. Odprt materialni ventil na dnu kalibra / vrenja, črpalke in tangencialnega vhodnega ventila v whirlpoolu, črpalke vse pivine iz vrelišča / vrenja črpalke v whirlpool tun. Nato zaprite materialni ventil na spodnjem delu vrelišča / vrenja, odprite materialni ventil vročinskega tunela in reciklirajte 15 minut. Zaprite s tem povezane ventile in črpalke ter ostanite 40 min. Nato odprite odtočni odtok v whirlpoolu, izpustite hrup (pazite, da se držite proč od cevne šobe, da ne boste opekli)

V. Navodila za ohlajanje pivov

1. Preverjanje: preverite ploščni toplotni izmenjevalec, ventile, merilnike, glikolno vodo, vodo iz pipe, kisik (čist zrak v steklenički), ki dobro delujejo ali ne, če se vse dobro dela pripravi, da se ohladi.

2. Čiščenje: priključite cevovodne linije s fermenterjem, sterilizirajte rezervoarje za fermentacijo, popolnoma prek štirih korakov, zaprite ventile do konca (posebna opomba: preostali H2O2 int cevovod, izmenjevalnik toplote je potrebno približno približno pred izpiranjem)

3. Hlajenje: odprite vodovodno vodo, ventilom za glikolno vodo, črpalko za glikolno vodo, nato odprite sladkorne ventile, črpalko za pihanje, kisik, da ohladite mošt. Nadzor temperature hlajenja: ječmenovo pivo: 9,0 ± 0,5 ℃, pšenično pivo 13,0 ± 0,5 ℃

4. Razredčite preostanek pivine: pred hlajenjem uporabite pivino, da iztisnete vso preostalo čiščenje vode v izmenjevalcu toplote, nato pustite, da se sladkorja pretaka v fermentorje.

5. Oksigenacija: neprekinjeno hlajenje jetrne kisline neučinkovito ohladi s pivino, odmerek kisika pa je 1-2 krat pivine (ko je mehurček v očesnem steklu enak širitvi, je v redu. v fermentor, bo oksigenacija trajala še 30 minut).

6. Izterjava: po ohladitvi pivine z uporabo kisika, da se preostala pivina v cevovodu usmeri na fermentorje. Nato očistite mulj / vreli tun, lauter / whirlpool tun in vse cevi, toplotni izmenjevalnik za 10 min.

image018.jpg


Hot Tags: bakrena kaša, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, naprodaj

Povpraševanje

Sorodni izdelki