Dom > Novice > Vsebine

ŠTEVILO UKREPOV ZA UKREPANJE V UK ZA 64% V PETIH LETIH

- Nov 01, 2017 -

Število pivovarn v Združenem kraljestvu je v prvih petih letih prejšnjega stoletja prvič poškodovalo 2.000, kar se je v zadnjih petih letih povečalo za 64%, kažejo najnovejše številke računovodskega podjetja UHY Hacker Young.

Med letoma 2015 in 2016 se je število pivovarn v Združenem kraljestvu povečalo za 18%, in sicer s 1.692 na 1.994. Od leta 2012 se je številka povečala za 64% od 1.218.


beer-table.png


Kateri razlog je, da se pivovarna hitro poveča?

Poročilo navaja, da se povečanje obogatenega piva v Veliki Britaniji in do davčne olajšave, ki ga dajejo mikro-pivovarnam, ki pivijo manj kot 5000 hektolitrov, nato pa plačajo za 50% manj dajatve.

Poleg tega računovodsko podjetje navaja, da "številni visokokakovostni združitveni in pridobitveni posli v sektorju še naprej privabljajo vlagatelje v ta sektor, da bi pomagali financirati mikro-pivovarne".

Podjetje navaja, da če velike pivovarske družbe pridobijo več obrtnih pivovarn, "je treba sprejeti odločitve o tem, ali je kraj za proizvodnjo pivovarn malih plovil zaprt".

"Obrtni pivski boom je v pivovarski industriji obrnil okoli 70 let konsolidacije. Obstaja še veliko rasti. Vendar pa se glavne založbe začenjajo vračati s pridobivanjem obrtnih pivovarn in z zagonom lastnih blagovnih znamk

"Obrtni pivovarni ne morejo privoščiti, da bi se počivali na svojih lovorikah, zato bodo morali trdo delati, da bi dobili svoj izdelek v omejenem polici in baru".

V tem članku bomo našli obrtno pivo, ki je bil bull market, vendar če želite voditi dobro obrtno podjetje za pivo, ga morate posvetiti več pozornosti, saj vemo, da lahko samo dobra oprema naredi občutljivo pivo, izbere Jinan Ruijia pivovarstvo tehnološko podjetje, vam bomo zagotovili visoko kakovostno opremo za pivo za pijačo, se nam pridružite, ne oklevajte.

naša spletna stran http://shandongruijia.en.alibaba.com


图片1.png

Sorodne novice

Sorodni izdelki

  • Oprema 10 bbL Bakrarne
  • Restavracija Brew Pub
  • Oprema pivovarne
  • DIY Homebrew kompleti
  • Vino Fermenter
  • Osnutek pivskega stroja