Oprema pivovarne

Oprema pivovarne

Pivovarna laboratorijske opreme 1. Naša tovarna: To je Angela iz Shandong Ruijia Brewing Technology Ltd, naša tovarna osredotoča na kakovost 20 let. Smo strokovni proizvajalec visoke konfiguracije in visoko učinkovite opreme piva. Nismo samo ponudnik rešitve za obrtno pivovarno ...

Product Details

Pivovarna laboratorijska oprema

1. Naša tovarna:

To je Angela iz Shandong Ruijia Brewing Technology Ltd, naša tovarna se osredotoča na kakovost 20 let. Smo strokovni proizvajalec visoke konfiguracije in visoko učinkovite opreme piva. Nismo samo ponudnik rešitev za obrtniško pivovarno, temveč tudi kitajski obrtnik pivovarske kulture.

Mi pripravimo po meri pivo opremo za pivo, ne glede na domačo uporabo ali pub, tovarniško uporabo. No, naši najnovejši profesionalni modeli so na voljo tudi, če želite videti več predmetov, obiščite naše spletne strani in me sprašujte. Z veseljem vam bom poslal ponudbo po prejemu vaših podrobnih zahtev.

Mimogrede, dobrodošli, da obiščete našo tovarno, če prideš na Kitajsko, prosim sporočite mi, čast mi je, če lahko opravljam naloge gostitelja!

2. Predstavitev laboratorijske opreme pivovarske opreme:

Namen naše pivovarske opreme je poučevati postopek pivovarstva v razredu pivovarne in je treba omogočiti reprodukcijo dejanskega proizvodnega procesa velike pivovarne. V nasprotnem primeru bo izgubil pomen predstavitve učenja. Drugič, se uporablja za testiranje in preverjanje procesnega recepta velike pivovarne. Če dejanski postopek proizvodnje in procesni parametri obsežne pivovarne niso doseženi, je potrditev formule, nova tehnologija, nova metoda sklepov večjega odklona, ​​izgubila svoj eksperimentalni namen.

3. Predstavitev slik

image002.jpg


Podrobnosti:


image004.jpg


Oblikovanje slik:


image006.jpg


4. Naša embalaža in ladijski promet

image008.jpg

image009.jpg


Hot Tags: oprema za pivovarne laboratorije, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, naprodaj

Povpraševanje

Sorodni izdelki