Obrtni pivovarni sistemi

Obrtni pivovarni sistemi

Craft pivovarski sistemi Dober dan, dobrodošli v pivovarski skupini Shandong Ruijia. Obrtno pivo je zdaj vse bolj priljubljeno na svetu, ne glede na to, kje ste samo hobi ali pivski posli, izberite Ruijia, začnite sanje v tovarni piva. Craft Beer Deconstructed Raziščite spodnjo sliko za hitro ...

Product Details

Obrtni pivovarni sistemi

Dober dan, dobrodošli v skupino pivovarne Shandong Ruijia.

Obrtno pivo je zdaj vse bolj priljubljeno na svetu, ne glede na to, kje ste samo hobi ali pivski posli, izberite Ruijia, začnite sanje v tovarni piva.

Craft Beer Deconstructed

Raziščite spodnjo sliko za hitro dejstvo o:

Ključne sestavine piva

Čutila, ki jih uporabljamo pri degustaciji piva

Nasveti za čim večji izkoristek vašega piva

Nekaj ​​ključnih značilnosti, ki nam pomagajo opredeliti in razlikovati sloge piva.


image002.jpg


Kaj je obrtna tovarna piva?

 

1. Strokovna oprema za pivovarstvo profesionalne obrti

2. Dobri materiali, ječmen, hmelj in voda

3. Pivovarna tehnologija

Obrtna tovarna piva mora potrebovati vsaj te 3 razloge.


image004.jpg

Oprema za pivovarne Ruijia Factory pivovarne, dnevna kapaciteta je 200l do 20T. Izdelki so vedno v mednarodnih naprednih vrstah, stabilno delovanje enostavno delovanje. Ne samo, da bi zagotovili kakovost pivovarstva in čistega okusa, temveč vam tudi prihranili nepotrebne stroške upravljanja.

Ena dokončana tovarna pivovarne opreme, vključno z mletjem, mash sistem, fermentacijski sistem, hladilni sistem, sistem CIP, nadzorni sistem itd.


image006.jpg

 

Kako izbrati ustrezno bazo zmogljivosti za proračun

Kapaciteta litra

200-400L

500-1000L

1500-3000L

5000-10000L

Proračun USD

15.000-40.000

40.000-70.000

70.000-150.000

180.000-400.000

Področja M2

40

60

150

400

Količina fermentorja

6

Tabela o tokovih piva sistemov pivovarn:

image008.jpg

Zakaj izbrati Ruijia kot svojo ponudbo pivovarnih sistemov

 

1. Projekt ponudnika ključavničnih rešitev za projekte pivovarnih sistemov

Ø Sistem Ruijia lahko izpolni zahteve za proizvodnjo pivine v samoproiznem pivu in lahko celoten postopek dokonča od mletja surovin, hranjenja snovi, saharizacije, filtriranja vina, vrenja, poravnave in hlajenja do končne oksigenacije.

Ø Sistem Ruijia je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ki ustreza mednarodnim in nacionalnim higienskim in varnostnim standardom.

Ø Način ogrevanja sistema Ruijia: parno ogrevanje, električno ogrevanje in neposredni požar.

Ø Sesalna filtracijska posoda je opremljena s spremenljivim mešalom frekvence, ki lahko doseže izmenjavo vrtilne hitrosti s 50 r / min in izpolnjuje zahteve vrtilne hitrosti za mešanje saharizacije in mešanje posode z filtriranjem.

Ø Delovanje in krmiljenje se doseže z avtomatskim krmiljenjem ali polavtomatskim nadzorom z računalniškim industrijskim krmilnim sistemom.

Ø Vhod in izhod materiala in samokrcila sta povezana s črpalko sanitarnega materiala in cevjo, čiščenje pa s CIP čiščenje cistern in cevno povezavo, da bi dosegli čiščenje samega kroženja.

Ø Priključna vrsta cevovodov za potrebe je hitro montaža, ki je primerna za čiščenje, vzdrževanje in popravilo med proizvodnjo.

Ø Razumna zasnova, občutljivost, proces, lep videz, trajna storitev, enostavna za uporabo, popravilo in vzdrževanje.


2. Osredotočiti se na kakovost 20 let

Kot eden od vrhunskih proizvajalcev pivovarne v Aziji, ima najbolj profesionalno oblikovalsko in proizvodno ekipo. Spoštoval je duh obrtnika, vztrajal na osnovi učenja in uvajanja novih tehnologij za samostojno razvijanje in inovacije. Zdaj je ustanovil svoj lasten edinstven proizvodni sistem pivovarn, vsako leto pa bo na tržišču na voljo 2-3 nove izdelke.

3. Dokončana storitev

Storitev pred prodajo ::

V skladu z zahtevami kupcev, da zagotovimo rešitev za pivovarno pivo na enem mestu: prilagojeni diagram poteka procesa; postavitev spletnega mesta; analiza stroškov in koristi.

Spremljanje proizvodnje:

Proizvodnja opreme bo strogo v skladu s standardi, pravočasnim komuniciranjem s proizvodnjo in drugimi proizvodnimi pogoji; usmerjati stranke k pripravi kraja; pomagati strankam v ustreznih poslovnih postopkih za dovoljenje; sprejem opreme po zaključku pravočasne in točne dostave, stopite v stik z logistiko.

Poprodajne storitve:

Naša predanost vsem tankom petletna garancija, vseživljenjska tehnična podpora. In pošljete strokovne inženirje za pripravo pivovarn brez navodil na mestu, da namestite razhroščevanje; naučiti pivovarne tehnologije pivovarstva; zagotavljajo različno formulo za pripravo piva; dobava vseh vrst pivovarskih surovin.

image010.jpg

 

Naše podjetje

Shandong Ruijia pivovarna Technology Co, Ltd je eden od azijskih high-end plovila proizvajalec pivovarske opreme piva.

Naša vizija: biti svetovni proizvajalec pivovarne opreme za pivo

Naše poslanstvo: voditi "Made in China" je svetovno znano

Naš koncept storitve: nuditi rešitve za enkratno uporabo za projekt pivovarne

Kontaktiraj nas

 

Vedno me tukaj čaka


image011.jpg


Hot Tags: obrti za pivovarne, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, naprodaj

Povpraševanje

Sorodni izdelki