Industrijski obrtni konzervni stroj

Industrijski obrtni konzervni stroj

Samodejno lahko pralni stroj Samodejno zavrta in sterilizira notranjo in površino pločevinke. Vsi materiali so izdelani iz nerjavečega jekla. Ko je rezervoar ob čiščenju rezervoarja prešel v prvi rezervoar in videz pod temperaturo poroznih cevi z rdečim pršenjem, lahko 0,5 metra ...

Product Details

Samodejno lahko pralni stroj

Samodejno zavrta in sterilizira notranjo in površino pločevinke. Vsi materiali so izdelani iz nerjavečega jekla. Ko se rezervoar ob čiščenju cisterna pretvori v prvi rezervoar in po videzu po temperaturi s poroznimi cevmi z rdečim razpršilom, se lahko za merjenje čiščenja uporabijo 0,5 metra. nato obrnil razširitveno napravo lahko potisnite v naslednjo verigo ceste. Pozornost na pločevinke na stezi ne ustavi, da se prepreči namakanje voda nadzor nad hitrostjo črta ni mreža.


image002.jpg

 

Avtomat za polnjenje in šivanje

Stroj je primeren za polnjenje in zapečatenje pihalnih pop-piščancev v panogah pop-pijač (pivo / gazirane pijače). Polnjenje in seaming so integralne oblike. Sprejeto je načelo enakopravnega polnjenja. Med polnjenjem se lahko po praznem dosežejo v dvižni valj po prehodu skozi pnevmatske tripleksne dele in prazna pločevina se dvigne in tesnilo tesnilnega tesnila pod polnilnim ventilom. Položaj in blok polnilnega ventila obrne položaj in odpre ventil pod delovanjem drugega cilindra. Zrak se napolni v prazno posodo, da se vzpostavi enak pritisk. Oblikuje velik materialni sod, pivo prehaja skozi 14 majhnih vodov in teče v prazno posodo. Ko nivo tekočine v praznem lahko blokira usta za povratni plin, se polnjenje ustavi. Pod delovanjem ovna bo izpustni ventil počasi izpraznil zrak in tlak. Cevni podporni nosilec bo še naprej padel. Ko se izprazni, se pločevinka pošlje na tesnilni stroj za tesnjenje s kavlano verigo, ki teče sinhrono.

Glavne električne komponente sprejemajo Siemens PLC, VFD pretvornik in stikalo Omron close, Nemčiji Siemens analogni izhod in elektromagnetni ventil iz Južne Koreje, ki so vsi najbolj zasnovani v naši izkušeni električni inženirji. Skupno število vrtljajev lahko brez težav nastavite na zaslonu na dotik v skladu z zahtevami.

Kompletna oprema:

image004.jpg

image006.jpg


Polnjenje glave

image008.jpg


FillingSealing

image010.jpg


image011.jpg


Hot Tags: industrijski obrtni stroj, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, naprodaj

Povpraševanje

Sorodni izdelki